?

Log in

No account? Create an account
|| Bloodclaim ||
You know they're doin' it
Apologies 
10th-Jul-2007 08:13 am
Spike's Ass
I have tried everything to get Eclipse to work. It is workig fine in all my other posts but not on BC. I've even tried jumping up and down and yelling at it. (Very manly I know.) *Sigh* No doubt it is me, if anyone has any suggestions I'd be grateful. Thank you to everyone who has made a comment on the picture, it means a lot to me.

Alex :)
Comments 
10th-Jul-2007 03:43 pm (UTC)
Could you tell us the other places you posted it if the sites aren't flocked and we could see it somewhere else?

Shakatany
10th-Jul-2007 04:02 pm (UTC)
I've had a poke at the Bloodclaim settings and there should now be a 'placeholder' below the picture which needs to be clicked to load Quicktime. I had placeholders turned off, meaning the media should be immediately available, but apparently it decided on invisible instead.

If some people still cannot see the link, I would suggest putting ?format=light at the end of the url and reloading the page. That removes most of the layout and lj code and leaves everything that's on the page visible.

I'm sorry you had problems getting it to work. You can make another small post, if you wish, linking back to your original post so anyone who could not access the music before is now able to do so. (You might a;lso want to adda note about adding ?format=light to the url if they still cannot access it.)

(I actually saved the video to that track off YouTube, for nostalgia's sake. *g*)
10th-Jul-2007 07:11 pm (UTC)
Oh... I was bad, and didn't comment (I'm a lurker), but your post in bloodclaim worked fine for me. The song played with no problems. So I think the problem was not with your post, but with certain viewers' settings?
This page was loaded Dec 8th 2022, 9:36 am GMT.